ESPERIA PIZZA BAR

ESPERIA PIZZA BAR

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 367 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Esperia Pizza Bar. Vil du vide mere? Få mere at vide

21 jul 2022 at 22:47 Pizzaerne var super gode, men meget mindre end andre steder
16 jul 2022 at 8:20 Pizzaen smagte syrlig/surt, og de få skinkestrimler der var på, så gamle ud. Ud over det, var pizzaen så lille og tynd, at man skulle tro at det var en børnepizza. Pizzaen endte desværre i skraldespanden. Ikke en god oplevelse herfra.
12 jun 2022 at 20:10 Det var så dejlig og frisk så det kan anbefales til alle
3 apr 2022 at 10:50 Colaen var for gammel, deres oksefilet lygte mærkeligt og var ikke til at spise eller til at tykke i, deres skinke og Pepperoni lugtet surt og havde en mærkelig smag, det her er det værste lort jeg nogen sinde har fået. Et godt råd, aldrig køb her
27 nov 2021 at 18:46 Det smagte virkelig dårligt, og lugtede som var det en syg ko. Vi turde ikke spise vores mad, af frygt for at få madforgiftning. De værste 200kr jeg nogen siden har brugt, jeg blev nød til at smøre nogle rugbrødsmadder til mig og mine børn.
27 jul 2021 at 16:23 Mærkelig lugt sjusket pizza, en rigtig dårlig oplevelse. Kommer ikke tilbage.
21 jul 2021 at 18:35 Pommes var blege og smagte af gammel friture. Pitaen smagte surt og var kedelig. Måtte smide maden ud. Kommer aldrig der igen.
6 jun 2021 at 16:16 Forfærdeligt mad!! Bøffen i burgeren var rå og smagte råddent. Skinken på pizzaen var nærmest brun så måtte smide alt maden ud. Spis ALDRIG mad herfra !!!